meh, join skali click kat bwh ni..( ^_^ )Y

Friday, July 29, 2011

STAR (1) dan AKU

habis, usai, selesai, beres, settle, done, complete!!!
ngehee~
7 perkataan seerti
untuk total 7 bulan proses:
1+2+3 bulan praktikum + 1 bulan internship

sedar tak sedar, banyak entri yg aku tertaip sepanjang tempoh tu:
1. misi(1) perbetulkan niat dan senyum je
2. misi(2) ikhlaskan hati
3. misi(3) bersyukurlah kerana pengalaman itu tuan ilmu
4. misi(4) jauhi benci
5. misi(5) syukuri jalan yang ku lalui
6. misi(6) usaha sehabis daya

corat-coret suka duka yg sempat tertaip sepanjang 7 bulan:
1. aku-accident-lagi
2. hari-guru-dan-aku
3. yang-indah-itu-ada
4. cinta-dan-cita-cita

7 bulan tenggelam timbul kat STAR (1),
HARUSLAH ada entri special cam ala2 summary gitu *mode kesat2 air mata* ..=p
*kenangan yang mendewasakan aku,
dan mereka inilah yang memberi ruang dan peluang aku ke arah itu:




nama diberi Nurul Hazwani bt Wakanan..
macam2 nickname aku panggil ikut sesedap rasa mulut and mood..ngehehe..
--> akak bila time nak manja*sila jangan jeles*,
--> wawa bila nak bersukan *sila buat2 tak nampak statement ni*
--> wer, wani, wasul*opps tersasul lak*=p
praktikuMate terbaik yg xde tandingan..CONFIRM..=)..thanks kak!sayaaaaaaang akk lebih!!!
masa ak keracunan, masa ak kemalangan, masa ak kesedihan, masa ak ketensionan, masa ak kesakitan, masa ak kebuntuan, semua lah..
dia ada dan tetap ada untuk meringankan beban dari sekecil2 kuntum senyuman, sampai la sama2 galas bebanan..really appreciate it~
tips utk adik2 junior:
jadilah practicuMate yang memudahkan, melengkapkan kekurangan partner anda, give and take, komunikasi paling perlu..sila jadi se awesome waw_a_nis..keh3~




nama diberi Kamaruzaman Mohd & Ahmad Safwan Mohd Anwar..

nick nme: ma&we
thumbs up untuk diorang nih...
atas semua gelak, tawa, senyum, rahsia, cerita, tenaga,...semua yang kita rasa,
ak bersyukur korang kena tukar sekolah awal2 praktikum dulu..ngehehe~
word 'thanks' tak leyh nak describe tahap appreciation ak atas apa yg korang dah buat selama ni..
kimia kita yang kuat atas ukhuwah yang ikhlas buat aku tak pernah berhenti bersyukur untuk itu..
psst:mereka berdua hanya menjaga saya bagi pihak gula-gula hati saya..abah, diorang memang awesome~=)





nama diberi:warga STAR (1)


one word: AWESOME
ramah..terbuka..cool...sempoi..semua ada..pendek cerita, terbaaaaaik wok~ =)
baik dari bahagian pentadbiran, pengurusan, staff sokongan, sifu2 semua memang tiptop..
tak pernah lokek ilmu dan ak sangat terhutang budi untuk itu..
melihat kesungguhan warga STAR (1) ni, buat ak lebih berkobar-kobar..
melihat keikhlasan warga STAR (1) ni, buat ak lebih bermuhasabah..
merasai sendiri ukhuwah warga STAR (1) ni, buat ak sebak..
tahan2 air mata, nasib baik berjaya..=p

_warga STAR satu, thank you_*pantun terkerat*=p



last but not least,
cilik-cilik yang celik akalnya,


"nikmat belajar dalam mengajar yang di ajar pelajar benar-benar mengajar tugas sebenar pengajar"



Link_ hatiku berbintang satu yang beribu erti bagiku_

2 comments:

  1. @chemie
    hahaha..tq tuk kmu chemie ku..
    dpt mrasa awesome nya STAR 1~ =)

    ReplyDelete