meh, join skali click kat bwh ni..( ^_^ )Y

Wednesday, November 10, 2010

Corat-Coret Cinta~

keterbiasaan...

-->sangat suka pada nombor..bagi aku nombor itu kacak..
biar macam mana sekalipun si kacak ini mencelarukan dan menguji kesabaran aku, aku masih sabar dan yang pasti sentiasa bersemangat untuk mendampinginya.
miahahaha..ayat cam cinta gaban dengan si kacak nih..yup..i admit (blush2) =p

-->sangat suka dating dgn ilmu di saat2 akhir..bagi aku mood aku untuk dating tu lebih ummmph..
biar macam mana sekalipun aku cuba untuk buat janji temu seawal waktu dgn buku2 ilmu, akhirnya tertangguh jugak..kesian aku tgk, mesti 'dia' kecewa..aku dah cuba..(mungkin belum cukup percubaan aku).




keterbiasaanku terpinggir...

-->huruf2 hodoh menganggu cinta suci aku pada nombor2 kacak..
kerana rasa tanggungjawab, aku cuba berlaku adil..tapi dah nama pun cinta suci kan..terbayang2 lagi nombor2 kacak kesayangan aku..masa berubah, keperluanku berubah walau sekeras mana aku cuba pertahan kehendak aku..nombor2 kacak duduk diam2 je eyh(ayat pujuk hati..=p)

-->migrain jadi pihak ketiga yang menghancurkan janji temu aku dgn buku2 ilmu...
di saat2 akhir pulak tu..adeeeyh...aku cuba pujuk diri aku, layan diri aku yang disakiti nih sebelum pujuk ilmu tu balik dating dgn aku...walaupun sekejap tempoh dating dan tak semesra dulu, xpelaah...sekurang2nya aku dah cuba sehabis mampu sehabis kudratku tuk dating dgn kamu wahai ilmu...T_T




miahahaha..
pening tak baca post kali ni???
hehe..nih corat-coret cinta exaMode dalam santun bahasa yang paling sopan..
bukti bertulis istimewa tuk kertas2 MTE3111 n MTE3112 yang meruntun jiwa..


sejenak meminggir keterbiasaan~

3 comments:

  1. HURUF LAGI HEMSEMM!!!!!!!!!!!!!!HAHAHA

    ReplyDelete
  2. dya:miahahaha..s expected..=p
    dik:cbe admit dr awal,ley sruh kmu je gnti tuk sit paper2 nih..=)

    ReplyDelete