meh, join skali click kat bwh ni..( ^_^ )Y

Monday, November 15, 2010

KEPULANGAN~

aku baru pulang..

dan betapa minggu terakhir aku ini dipenuhi dengan kepulangan orang yang aku sayang..
dedikasi sayang aku khas buat teman tawa dan duka aku,pemilik rahsia aku..
cik Oumi Azzahra..D216 in memory..

  • siapa lagi yang nak tutup lampu, jalan diam2 bila aku tertidur kesakitan???
  • siapa lagi nak berani dalam takut-takut tanya bila aku marah???
  • siapa lagi nak terbangun tercungap2 sambil beristighfar bila aku kejut mintak teman pergi restroom???
  • siapa lagi nak lukis gambar comel2 bila aku dalam kesedihan???
  • siapa lagi nak beli sushi, ayam madu, nasi kerabu, keropok lekor..etc.. and paksa aku makan???
  • siapa lagi nak tersengih2 datang offline fb aku and terus online fb die kat laptop aku???
  • siapa lagi nak seret2 aku pergi bilik tv tgk supernatural @ tgk cd cite pape lagi???
..
...
....
.....
terlalu banyak..kenangan itu..membuatkan aku menemani kepulangan kamu dengan air mata..
aku bukan insan yang senang meluahkan, tapi dengan kamu, aku melepaskan kesemuanya..
teringat muka kamu turut berkedut..suara prihatin itu..dari mulut comel yang suka mengomel..=p..'anis,cepatlah semayang'..'anis,dah bagitau mak belum?'...'anis,lain kali jgn buat lagi'..'anis,anis,anis'...=)..
banyak yang ingin aku ucap,tapi aku takut empangan ku sendiri yang pecah lebih dahsyat..(ok, mmg dh bocor dh pun..=p)
untuk semua itu..
untuk rasa selamat yang kau hulurkan..
untuk peringatan agar aku lebih dekat dengan TUHAN...
aku bersyukur..sangat bersyukur berpeluang mengenali kamu ex-room8 ku..
moga kehidupan kamu dipermudahkan dengan rezeki yang mencukupi seiring dengan umur yang diredhai~



aku juga baru pulang..

dari menghantar sebuah kepulangan yang tak akan pernah kembali lagi..
sahabatku,
rakan seperjuanganku,
Mohamad Zulhilmi Ibrahim..
semoga roh arwah ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman..
Al-fatihah~

3 comments:

  1. sedihnya post ni.sob2.rindu kak oumi jugak!!!!

    alfatihah buat kawan ko anis...

    ReplyDelete
  2. a'ah sedih..isk2..tacing2!
    setiap pertemuan ada perpisahan..
    dan setiap pertemuan ada kenangannya
    dan setiap perpisahan pasti ada hikmahnya..

    ReplyDelete
  3. thanx anis..cam x caye dh x duduk kt D 216 lagi..terima kaseh atas segalanya & maaf atas salah silap..insyaallah kita ketemu lagi..gud luck!..luv u~

    ReplyDelete